ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΜΕ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ

11 Ιανουαρίου 2021

Νεκρός βρέθηκε συνάδελφος σεκιουριτάς, με δαγκώματα σκύλων, σε προαύλιο χώρο συσκευαστηρίου στα Λεχαινά Ηλείας.

Ως Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» (www.idiotikoi.gr) ζητήσαμε από την Επιθεώρηση Εργασίας να ελέγξει κατά πόσο ο συνάδελφος απασχολείτο νόμιμα και εντός του δηλωμένου ωραρίου του, καθώς μόλις προχθές δεχθήκαμε καταγγελία για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των σεκιούριτυ σε συσκευαστήρια των Λεχαινών.

 Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, η οποία μετέβη στο σημείο, απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο 56χρονος συνάδελφος, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο, εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο βρήκαν νεκρό τον 56χρονο, ενώ δίπλα από την σορό υπήρχαν αίματα. Αμέσως μετά ο χώρος αποκλείστηκε και έπειτα από λίγη ώρα έφθασε και η ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αγγελική Τσιόλα, η σορός του 56χρονου φέρει εκτεταμένα τραύματα από σκυλιά που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο, ενώ μετά την διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής θα διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άνδρα και αν τα συγκεκριμένα τραύματα σχετίζονται αποκλειστικά με τον θάνατό του.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι συνάδελφοι σεκιούριτυ απασχολούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας, πολλές φορές χωρίς να τηρούνται τα μέτρα υγείας και ασφαλείας, χωρίς φυλάκια και βιολογικές τουαλέτες, με εξαντλητικά ωράρια και απλήρωτες υπερωρίες, με κλοπή των δώρων και των επιδομάτων.
Καλούμε τους συναδέλφους σεκιούριτυ να μην διστάζουν να μας καταγγέλλουν τέτοιου είδους περιστατικά μέσα από τη φόρμα καταγγελιών στη σελίδα της «ΕΝΩΣΗΣ»(www.idiotikoi.gr). Το κακό δεν αργεί να γίνει.


 
Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Νομός Ηλείας, Σωματειακές Επιτροπές