Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου

14 Φεβρουαρίου 2019

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΥ

Οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη, συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο, ο οποίος καταδικάστηκε άδικα με ποινή 7 ετών φυλάκισης χωρίς αναστολή και χωρίς ανασταλτικό δικαίωμα στην έφεση, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας, με μια καταδικαστική απόφαση πέρα και έξω από κάθε προβλεπόμενο άρθρο του Ποινικού Κώδικα. Ο συνάδελφός μας […]

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος
13 Φεβρουαρίου 2019

ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση Εφετείου που μετατρέπει την Πρωτόδικη απόφαση σε βάρος του ιδιοκτήτη του δικτύου Super Markets Καρυπίδη από 64 μήνες σε 10, ποινή που μπορεί να εξοφληθεί μάλιστα σε δύο χρόνια, οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» δηλώνουμε την πλήρη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στο σύνολο των 1300 εργαζομένων του ομίλου. Από το Μάρτιο […]

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος
2 Φεβρουαρίου 2019

Σύσκεψη του Παραρτήματος Αθήνας με μέλη καθαριότητας σχολικών κτιρίων

Σύσκεψη με μέλη από την καθαριότητα σχολικών κτιρίων, του Παραρτήματος Αθήνας του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ».

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος, Νομός Αττικής
28 Ιανουαρίου 2019

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ζητά την απόλυση 130 εργαζομένων στα 2 Νοσοκομεία της πόλης. Με αστείρευτο κομματικό τυχοδιωκτισμό, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας επιμένει στις απολύσεις 130 περίπου εργολαβικών εργαζομένων που επί δεκαετίες απασχολούνται στις υπηρεσίες καθαριότητας, σίτισης, φύλαξης των 2 νοσοκομείων της Λάρισας.

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος, Νομός Λάρισας
18 Ιανουαρίου 2019

Διοικήτρια ΟΑΕΔ: “Παράταση του προγράμματος για 5066 εργαζόμενους στη Δασοπροστασία”

Οι προσπάθειες των εργαζομένων, των συντονιστών, των Εργατικών Κέντρων, της ΓΣΕΕ και του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», αποφέρουν καρπούς για τους εργαζόμενους στα προγράμματα Δασοπροστασίας. Δια στόματος της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ η ανακοίνωση παράτασης του προγράμματος για 5.066 εργαζόμενους. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Όχι μόνο για τα χιλιάδες μέλη μας, αλλά για όλους τους […]

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος
4 Ιανουαρίου 2019

Υπάρχουν κι άλλοι χαρακτήρες στο «Γαλατικό Χωριό»… πέραν του Αστερίξ και του Οβελίξ

Υπάρχουν κι άλλοι χαρακτήρες στο «Γαλατικό Χωριό»… πέραν του Αστερίξ και του Οβελίξ Του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου Προέδρου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Το θέμα με τη «λευκή νύχτα» στην έναρξη του Καρναβαλιού της Πάτρας παίρνει τη μορφή ανεξέλεγκτης χιονοστιβάδας και ενδεχομένως να αμαυρώσει τη θεσμοθετημένη έναρξη του μεγαλύτερου πολιτιστικού, αναπτυξιακού και οικονομικού event της πόλης. Οι εμποροϋπάλληλοι δικαίως […]

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος, Νομός Αχαΐας
3 Ιανουαρίου 2019

ΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» βρίσκεται στο πλευρό των χιλιάδων συναδέλφων Πυροπροστατών, που απασχολούνται κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες στα Δασαρχεία όλης της χώρας.

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος
2 Ιανουαρίου 2019

Ο Σύλλογος «Η Ένωση» βρέθηκε δίπλα σε ιδιωτικούς υπαλλήλους της Πάτρας

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» βρέθηκε δίπλα σε ιδιωτικούς υπαλλήλους της Πάτρας που εργάζονταν νυχτερινή βάρδια το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μακριά από τις οικογένειές τους, μοιράζοντας γλυκά και ευχές για Καλή Χρονιά!

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος, Νομός Αχαΐας
29 Δεκεμβρίου 2018

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ «ΥΠΗΡΕΣΙΑ» 15512 ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» καταγγέλει την ταλαιπωρία και τον εμπαιγμό χιλιάδων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, μέσω της «υπηρεσίας» 15512 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος
28 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο τύπου : ΓΙΑ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» δηλώνει την κατηγορηματική αντίθεσή του στη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» την ημέρα έναρξης του Καρναβαλιού στην Πάτρα.

Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Νομός Αχαΐας