Νομική δικαίωση για το Σύλλογο μας!

10 Ιανουαρίου 2018

Άλλο ένα παραμυθάκι του Π.Α.ΜΕ και των λοιπών “συνοδοιπόρων” του, σε βάρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων “Η ΕΝΩΣΗ” έλαβε τέλος. Μετά τις απορριπτικές αποφάσεις του περασμένου Δεκεμβρίου, στα αιτήματα σωματείων τους, για έκδοση προσωρινών διαταγών σε βάρος του Συλλόγου μας, με στόχο τον αποκλεισμό των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σήμερα σφραγίστηκε και η ψευδολογία τους οριστικά.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, με 3 νέες αποφάσεις του, στο πλαίσιο της εκούσιας διαδικασίας, εξέδωσε οριστική απόφαση και απορρίπτει τις προσφυγές – τριτανακοπές αυτών των σωματείων σε βάρος μας.  Με τις 3 αποφάσεις, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών αναγνωρίζει τη νομιμότητα των τροποποιήσεων του καταστατικού μας, την μετατροπή του Συλλόγου μας σε Πανελλαδικό με έδρα την Πάτρα και παραρτήματα σε όλη τη χώρα, όπως επίσης και τη νομιμότητα όλων των τροποποιήσεων γύρω από την εκλογική διαδικασία, καθώς επίσης και το εύρος των εργαζομένων που μπορούν να γίνουν μέλη.

Όλοι οι ισχυρισμοί του Π.Α.ΜΕ και των “συνοδοιπόρων” του, απορρίπτονται στο σύνολο τους από το Δικαστήριο, το οποίο με αιτιολογημένη απόφασή του βάζει τα πράγματα σε νομική και ηθική τάξη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, θα συνεδριάσει το επόμενο διάστημα προκειμένου να εκτιμήσει τα νέα δεδομένα και να λάβει αποφάσεις αυτοπροστασίας, σε συνδικαλιστικό και νομικό επίπεδο, απέναντι σε όσους όλο το προηγούμενο διάστημα εξαπέλυσαν πόλεμο λάσπης εναντίον μας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι όσα εμπόδια και να επιχειρήσουν να βάλουν στο διάβα μας, εμείς θα καταφέρνουμε πάντα να τα προσπερνάμε και να πηγαίνουμε παρακάτω, διότι αφενός έχουμε το ηθικό και το νομικό πλεονέκτημα, αφετέρου ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων “Η ΈΝΩΣΗ” αναπτύσσει σημαντική δράση και παρέμβαση για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, την οποία αναγνωρίζουν καθημερινά και εμπιστεύονται χιλιάδες εργαζόμενοι – μέλη.


 
Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος