ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

11 Δεκεμβρίου 2013

Εργαζόμενοι – εργαζόμενες, Φίλοι καταναλωτές,

Η Κυριακή είναι δική μας. Είναι η μέρα που οι εργαζόμενοι αφιερώνουμε στην προσωπική μας ξεκούραση, στους συζύγους μας, στα παιδιά μας, στους φίλους μας. Είναι η μέρα που πάμε στο γήπεδο, στην ταβέρνα, στο καφενείο, είναι η μέρα που πάμε εκδρομή.
Η Κυριακή είναι η μέρα μας. Δεν είναι η μέρα του αφεντικού, δεν είναι μέρα δουλειάς. Γι αυτά αρκούν (και πολλές είναι) οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας
Οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι της Πάτρας ΔΕΝ δουλεύουμε τιςΚυριακές. Καμιά «εορταστική περίοδος», καμιά «ανάγκη της αγοράς» δεν θα μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη.
Άλλωστε δεν είναι ότι οι κάτοικοι αυτής της χώρας έχουν λεφτά που τους τρέχουν από τα πατζάκια και δεν βρίσκουν ανοιχτά μαγαζιά για να ψωνίσουν. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει… Η αφραγκία πάει σύννεφο και τα μαγαζιά, όσες ώρες κι αν μείνουν ανοιχτά, βαράνε μύγες. 
Γι’ αυτό οφείλουμε να μην εργαζόμαστε όλες τις Κυριακές, εκτός από τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ που έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και να εργάζονται οι εμποροϋπάλληλοι – την Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα. Επειδή οι εργαζόμενοι στο εμπόριο δουλεύουν τη συγκεκριμένη Κυριακή, έχουν αργία στις 2 Ιανουαρίου.
Τις υπόλοιπες Κυριακές που κυβέρνηση και αφεντικά θέλουν να ανοίξουν τα μαγαζιά, εμείς απεργούμε.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

 
Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου