Χτίζουμε ξανά τα καμένα

10 Αυγούστου 2021

 

 

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ! Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την αποκατάσταση των ζημιών

Τα τελευταία 24ωρα όλοι παρακολουθούμε ένα έργο που έχουμε όλοι -δυστυχώς- ξαναδεί. Ώρες αγωνίας για χιλιάδες συνανθρώπους μας, χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων καμένης γης, τρομαγμένα και αποπροσανατολισμένα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, ΚΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ και άστεγοι πυρόπληκτοι στο δρόμο.

Ωστόσο αυτή τη φορά μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα απ’ το να είμαστε απλοί θεατές. Ως Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», αποφασίσαμε να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση καμένων σπιτιών πληγέντων συνάδελφών μας. Εκατοντάδες εργαζόμενες και εργαζόμενοι είδαν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη.

Βοηθάμε συγκεντρώνοντας χρήματα και αγοράζοντας πρώτες ύλες (ξυλεία, σίδερα, κεραμίδια, μπετά, καλώδια, σωλήνες, κλπ) για τις πρώτες επισκευές αποκατάστασης ζημιών που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα.

Η κινητοποίηση για στήριξη και ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών ήταν και συνεχίζει να είναι άμεση προτεραιότητα μας. Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι φαινομενικά μικρό, τεράστιο ωστόσο για κάποιον άλλον.

Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας μια δωρεά με απευθείας κατάθεση με ελάχιστο ποσό τα 5€ στον λογαριασμό δωρεών της “ΕΝΩΣΗΣ” στην ALPHA BANK με IBAN: GR5701405340534002002008874

Εκκένωση της Λίμνης Ευβοίας, Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. Κάτοικοι και παραθεριστές εγκαταλείπουν την περιοχή με φέρι μποτ.


 
Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου