ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 81 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

21 Μαρτίου 2019

Με την παρούσα όλες εμείς οι πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις – μέλη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, με αφορμή την ανοίκεια, άδικη, τραμπούκικη και συκοφαντική επίθεση που δέχεται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας Δημήτρης Καραγεωργόπουλος από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ, παίρνουμε ξεκάθαρη θέση ΥΠΕΡ του και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την στοχοποίησή του. Και δεν παίρνουμε θέση «οπαδικά», αλλά επειδή ακριβώς ζήσαμε από κοντά τη δράση και το έργο του, ενώ βιώσαμε την ανυπαρξία επί 3 χρόνια των εξαφανισμένων επαγγελματικών (με μισθό) στελεχών του Π.Α.ΜΕ στην ΟΙΥΕ, τα οποία εμφανίστηκαν λίγο πριν από το εκλογικό συνέδριο με… καρότσια ψεύτικων «καταγγελιών»…

Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος κατάφερε μέσα σε μόλις 3 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων του στην ΟΙΥΕ να οργανώσει τον αγώνα δεκάδων πρωτοβάθμιων σωματείων, εκατοντάδων συνδικαλιστικών στελεχών και χιλιάδων εργαζομένων απέναντι στην εργοδοτική παραβατικότητα και την κρατική αυθαιρεσία. Επί 3 ολόκληρα χρόνια «όργωσε» τη χώρα ολόκληρη, παραβρέθηκε σε εκατοντάδες Γενικές Συνελεύσεις, Δικαστήρια, Επιθεωρήσεις Εργασίας, Παραστάσεις Διαμαρτυρίας, Απεργιακούς Αγώνες, κ.λ.π, ενώ ποτέ δεν αρνήθηκε τη στήριξή του σε όλους εμάς και τα μέλη μας. Ήταν παρόν οποτεδήποτε κι ζητήθηκε!

Με τη δική του καθοριστική συνδρομή και ανιδιοτελή δράση, αναδείχθηκαν, για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο, σοβαρότατες παραβατικές συμπεριφορές εργοδοτών όπως:

1. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ,
2. ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΜΙΣΘΩΝ,
3. ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
4. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.

Γι’ αυτές του τις καταγγελίες μηνύθηκε από εργοδότες πολλάκις αυτά τα 3 χρόνια θητείας του στην ΟΙΥΕ, γεγονός που αποδεικνύει τόσο το μέγεθος των αποκαλύψεων, όσο και την ανησυχία των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεργοδοτών στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι μάλλον είχαν συνηθίσει το μάλλον ακίνδυνο «βουητό» των επονομαζόμενων «ταξικών δυνάμεων».

Εμβληματικοί ήταν και οι αγώνες που οργανώθηκαν, υπό την προεδρία του στο ΔΣ της ΟΙΥΕ, μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις που απαρτίζουν την πλειοψηφία, σε μια σειρά από κλάδους, όπως το Προσωπικό στην Καθαριότητα Δημοσίων Κτιρίων (Σχολεία, Νοσοκομεία, κ.λ.π), οι εργαζόμενοι στα προγράμματα του ΟΑΕΔ, οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι στις εργολαβίες φύλαξης.

Οι καταγγελίες του Π.Α.ΜΕ δεν τον αγγίζουν, διότι έχει δίπλα όλους εμάς τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές του. Το διαπίστωσαν άλλωστε τόσο στο NOVOTEL (1η απόπειρα σύγκλησης συνεδρίου ΟΙΥΕ), όσο και στο CARAVEL (3η απόπειρα). Εμείς είμαστε η «ΑΣΠΙΔΑ» του, εμείς είμαστε οι «ΜΠΡΑΒΟΙ» του. Κάθε απόπειρα να συκοφαντηθεί και να διακοπεί η συνδικαλιστική του δράση, θα προσκρούει στην καθολική και αποφασιστική αντίδρασή μας. Να το βγάλουν από το μυαλό τους ότι θα επιτρέψουμε «συμψηφισμούς» γύρω από το πρόσωπο του Πρόεδρού μας!

Όλες και όλοι εμείς, Καθαρίστριες/στες, Security, Εμποροϋπάλληλοι, Υπάλληλοι Γραφείων, Υπάλληλοι Βιοτεχνικών Επιχειρήσεων, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Υπάλληλοι Φορέων και Επιχειρήσεων του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, Υπάλληλοι Αεροδρομίων, Υπάλληλοι Εταιρειών Logistics, Αποθηκάριοι, Υπάλληλοι Πολυκαταστημάτων και Super Markets, Διανομείς, κ.λ.π, που στελεχώνουμε τα διοικητικά συμβούλια των ως άνω οργανώσεων, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε καμία τραμπούκικη παρέμβαση στις δημοκρατικές μας επιλογές.

Δεν ανεχόμαστε πλέον επαγγελματικά – κομματικά στελέχη που λυμαίνονται τις εισφορές και τα περιουσιακά στοιχεία των σωματείων τους για να πληρώνουν τις μισθοδοσίες των εαυτών τους, να μας κουνούν το δάχτυλο και να μας υποδεικνύουν ποιον ή ποιους θα επιλέξουμε να μας εκπροσωπούν στις οργανώσεις μας. Μόνο στα μέλη μας αναγνωρίζονται με βάση το νόμο και το καταστατικό τέτοια δικαιώματα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ!!!

21 Μαρτίου 2019
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», που εδρεύει στην Πάτρα.
2. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Καλλυντικών», που εδρεύει στην Αθήνα.
3. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στην Καθαριότητα Σχολικών Κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», που εδρεύει στο Αγρίνιο.
4. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Εθνικό Επαγγελματικού Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων», που εδρεύει στην Φλώρινα.
5. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων Καθαριστριών Νομού Ηρακλείου», που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης.
6. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Καθαριστών και Καθαριστριών Πάτρας», που εδρεύει στην Πάτρα.
7. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις», που εδρεύει στην Αθήνα.
8. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Εργαζομένων σε Φορείς Διά Βίου Μάθησης Νομού Φθιώτιδας».
9. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Γρεβενών», που εδρεύει στα Γρεβενά.
10. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Εργαζομένων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ», που εδρεύει στην Αθήνα.
11. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής», που εδρεύει στην Ελευσίνα.
12. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων», που εδρεύει στο Αίγιο.
13. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Α βάθμιας και Β Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης, Καστοριάς και Γρεβενών», που εδρεύει στην Κοζάνη.
14. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Νομού Τρικάλων», που εδρεύει στα Τρίκαλα.
15. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σερρών», που εδρεύει στις Σέρρες.
16. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων Lidl Hellas Περιφέρειας Σίνδου – Τρικάλων & Λοιπής Ελλάδας».
17. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας και Δωρίδας», που εδρεύει στη Ναύπακτο.
18. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Υπαλλήλων και Εργατών ΣΥΝΚΑ», που εδρεύει στα Χανιά.
19. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Μεσσηνιακό Συνδικάτου Εργαζομένων», που εδρεύει στην Καλαμάτα.
20. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Υπαλλήλων Γραφείων Επιχειρήσεων & Παροχής Υπηρεσιών Ιδιωτικού Τομέα», που εδρεύει στα Τρίκαλα.
21. Του Σωματείου Εργαζομένων ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Ε, που εδρεύει στην Ελευσίνα.
22. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπλίου».
23. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Συμβασιούχων Καθαριστριών Σχολικών Κτηρίων «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.
24. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κατερίνης», που εδρεύει στην Κατερίνη.
25. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ Πιερίας», που εδρεύει στην Κατερίνη.
26. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Καθαριστών και Καθαριστριών Δημοσίων και Ιδιωτικών Κτιρίων Νομού Πιερίας», που εδρεύει στην Κατερίνη.
27. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Πιερίας», που εδρεύει στην Κατερίνη.
28. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Επαρχίας Σαππών», που εδρεύει στην Κομοτηνή.
29. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Λογιστών και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου», που εδρεύει στο Ρέθυμνο.
30. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Σχολικών Κτιρίων Βορειοδυτικής Ελλάδας», που εδρεύει στην Άρτα.
31. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ της Επιχείρησης Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης – ΑΕΕ-ΒΟΝΟΡΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών», που εδρεύει στις Σέρρες.
32. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σερρών», που εδρεύει στις Σέρρες.
33. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Υπαλλήλων Εμπορικών – Επαγγελματικών Καταστημάτων και Πολυκαταστημάτων Νομού Σερρών», που εδρεύει στις Σέρρες.
34. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Συμβασιούχων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δήμου Πάργας», που εδρεύει στην Πάργα.
35. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δήμου Πρέβεζας», που εδρεύει στην Πρέβεζα.
36. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία « Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θηβών – Σχηματαρίου – Οινοφύτων», που εδρεύει στην Θήβα.
37. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων Νομού Καστοριάς «Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», που εδρεύει στην Καστοριά.
38. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Ανατολικής Κρήτης», που εδρεύει στο Ηράκλειο.
39. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καλαμάτας», που εδρεύει στην Καλαμάτα.
40. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πύργου», που εδρεύει στον Πύργο.
41. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας», που εδρεύει στη Βέροια.
42. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Έδεσσας, που εδρεύει στην Έδεσσα.
43. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Φυλάκων Θεσσαλονίκης», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.
44. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σουφλίου», που εδρεύει στο Σουφλί.
45. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πτολεμαΐδας», που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα.
46. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων Μαρινόπουλος Κρήτης», που εδρεύει στα Χανιά.
47. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δράμας», που εδρεύει στη Δράμα.
48. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Ν. Δράμας», που εδρεύει στην Δράμα.
49. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Καβάλας», όπως νόμιμα εκπροσωπείται, που εδρεύει στην Καβάλα.
50. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Δημοσίων Κτιρίων Ν. Καβάλας», που εδρεύει στην Καβάλα.
51. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Ν. Δράμας», που εδρεύει στην Δράμα.
52. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Σχολικών και Ιδιωτικών Κτιρίων Ν. Χανίων», που εδρεύει στα Χανιά.
53. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Π.Ε. Πρέβεζας», που εδρεύει στην Πρέβεζα.
54. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Νομού Φλώρινας», που εδρεύει στην Φλώρινα.
55. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Καταστημάτων, Γραφείων κ.τ.λ. περιοχής Δήμου Καβάλας», που εδρεύει στην Καβάλα.
56. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χρυσουπόλεως και Επαρχίας Νέστου, που εδρεύει στο Νέστο.
57. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στις Εργολαβικές Επιχειρήσεις», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.
58. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών, Νέων Τεχνολογιών Μακεδονίας – Θράκης», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.
59. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Συνδέσμου Υπαλλήλων Α.Ε. & Γραφείων Ν. Φθιώτιδας, που εδρεύει στην Λαμία.
60. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργ/λων ΛΙΝΤΛ Θήβας», που εδρεύει στην Θήβα.
61. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας», που εδρεύει στην Φλώρινα.
62. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Κλαδικού Σωματείου Φυλάκων Φθιώτιδας», που εδρεύει στην Λαμία.
63. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας», που εδρεύει στην Λαμία.
64. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα Δήμου Νέστου», που εδρεύει στην Καβάλα.
65. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στο Αεροδρόμιο Μακεδονία», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.
66. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Προσωπικού Ασφαλείας Ν. Έβρου», που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.
67. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου και Μεταφορέων. Ν. Έβρου», που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.
68. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Σκλαβενίτη στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.
69. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Προσωπικού Καθαριότητας Δημοσίων Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας & Θεσσαλίας».
70. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Καθαριστριών Νομού Σερρών», που εδρεύει στις Σέρρες.
71. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Υπαλλήλων Γραφείων Λογιστών & Ανωνύμων Εταιρειών Ν. Ροδόπης», που εδρεύει στην Κομοτηνή.
72. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Καθαριστριών Πύργου & Περιφέρειας», που εδρεύει στον Πύργο Ηλείας.
73. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Καθαριστριών Νομού Έβρου», που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.
74. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Ορεστιάδας και Περιφέρειας αυτής», που εδρεύει στην Ορεστιάδα.
75. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σαλαμίνας», που εδρεύει στην Σαλαμίνα Αττικής.
76. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Άθμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας», που εδρεύει στην Λαμία.
77. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Προσωπικού Καθαριότητας Λυκείων, Γυμνασίων & Δημοτικών Σχολείων Ν. Ημαθίας », που εδρεύει στην Βέροια.
78. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Καθαριστών – Καθαριστριών Δημοτικών Σχολείων , Γυμνασίων, Λυκείων Ιωαννίνων «Η ΕΝΩΣΗ», που εδρεύει στα Ιωάννινα.
79. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας», που εδρεύει στην Καλαμάτα.
80. Του πρωτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Καθαριστριών Ξάνθης και Περιφέρειας αυτής», που εδρεύει στην Ξάνθη.
81. Του πρωτοβάθμιου Σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Καθαριστριών και Καθαριστών Δήμου Ναυπλίου», που εδρεύει στο Ναύπλιο.
————————————————————–


 
Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος