ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΔΡΑΣΗ» ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΥΕ

27 Φεβρουαρίου 2019

Οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ», στον απόηχο των μυθοπλασιών του Π.Α.ΜΕ και του Κ.Κ.Ε γύρω από τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, ξεκινάμε να δίνουμε σταδιακά στη δημοσιότητα υλικό (φωτογραφικό και οπτικοακουστικό) με τις βιαιότητες και τους τραμπουκισμούς των στελεχών του.

Μετά το πρώτο βίντεο που δημοσιεύσαμε στις 23 Φεβρουαρίου 2019, στο οποίο απεικονιζόταν όλη αγριότητα με την οποία αντιμετώπισαν την Πρόεδρο των Σχολικών Καθαριστριών Κοζάνης, την οποία έσπρωχναν, έβριζαν και εν τέλει της αφαίρεσαν την αστυνομική ταυτότητα και την κάρτα συνέδρου (έχει ήδη υποβληθεί μήνυση γι’ αυτό), τώρα δημοσιεύουμε και ένα ακόμη περιστατικό.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με θύμα αυτή τη φορά την Πρόεδρο των Σχολικών Καθαριστριών Νομού Δράμας (είναι τοις πάσι γνωστό ότι είναι καρκινοπαθής και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες), την οποία προπηλάκισαν οι γνωστοί τραμπούκοι του Π.Α.ΜΕ στο λόμπυ του Ξενοδοχείου «Novotel», την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.

Και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε το υλικό από τα αίσχη που διέπραξαν οι δυνάμεις αυτές, τις ύβρεις, τις χειροδικίες και τις χυδαιότητες, κυρίως απέναντι σε γυναίκες συνέδρους. Η επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού που μας στέλνουν συνάδελφοί μας απ’ όλη τη χώρα, που βίωσαν την αγριότητα, συνεχίζεται, με στόχο να αποκαλυφθεί η πάσα αλήθεια. Πιστεύουμε ότι στο τέλος της επεξεργασίας θα μπορέσουμε να διαφωτίσουμε πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ακόμα και το στέλεχος του Π.Α.ΜΕ Νίκος Μαυροκέφαλος, βρέθηκε με τσιρότο στη μύτη να καταγγέλλει επίθεση μπράβων.

Σε κάθε περίπτωση ως «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» καταδικάζουμε τη βία, την τρομοκρατία και τους τραμπουκισμούς απ’ όπου κι αν προέρχονται. Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό (με τη συναίνεσή της) από την ώρα που παρέχονται Πρώτες Βοήθειες στην Πρόεδρο Σχολικών Καθαριστριών Ν. Δράμας, μετά τον προπηλακισμό της.

Η αλήθεια δεν κρύβεται.

Το Π.Α.ΜΕ και το ΚΚΕ θα συνεχίσουν να εκτίθενται όσο η ροή του υλικού θα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ



 
Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος, Νομός Αττικής