ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

20 Μαρτίου 2018

Οι παρεμβάσεις του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» σε ζητήματα προάσπισης εργασιακών δικαιωμάτων συναδέλφων του ιδιωτικού τομέα συνεχίζονται.

Την περασμένη Παρασκευή, πωλήτρια – πολύτεκνη μητέρα 6 ανηλίκων τέκνων – που είχε απολυθεί χωρίς αποζημίωση μετά την υποβολή προσχηματικής μήνυσης εργοδότη στον κλάδο προϊόντων άρτου, έλαβε κανονικά την νόμιμη αποζημίωση της, καθώς επίσης και το σύνολο των οφειλόμενων αποδοχών και των διεκδικούμενων διαφόρων αποδοχών, συνολικού ύψους 7.500€.

Η υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού και η παραλαβή του ως άνω χρηματικού ποσού, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, των δικηγόρων της εργαζόμενης και του εργοδότη αντίστοιχα.

Επισημαίνεται ότι η εργαζόμενη αποφάσισε να μην διεκδικήσει τη συνέχιση της απασχόλησης της στη συγκεκριμένη επιχείρηση, λόγω της ολοκληρωτικής διάρρηξης των σχέσεων της με την εργοδοσία, με υπαιτιότητα του εργοδότη.

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα/ο μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον εργασιακό της/του χώρο, να μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας και να ζητήσει τη συνδρομή του συλλόγου μέσω της ιστοσελίδας μας.

Κανένας μόνος απέναντι στο πρόβλημα, όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε την ομηρεία και το φόβο!


 
Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος