Αποκριάτικος Χορός Ιδιωτικών Υπαλλήλων 2018 (Photos / Video)

1 Μαρτίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», που διοργανώθηκε σε κοσμικό κέντρο της περιοχής μας.

Εκατοντάδες συναδέλφισσες/οι μας ιδιωτικοί υπάλληλοι, απ’ όλο το φάσμα των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, με την δυναμική παρουσία των εργαζομένων σε καθαριότητα, σίτιση, φύλαξη του Π.Γ.Ν.Π, παρευρέθησαν στην εκδήλωση καταθέτοντας κέφι και καρναβαλική διάθεση.

Η διασκέδαση και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Ευθυμία Καλαβρουζιώτη -τ. Πρόεδρο του Συλλόγου και ιστορικό στέλεχος του συνδικαλιστικού κινήματος της περιοχής μας, για την ανεκτίμητη προσφορά της στο κίνημα των ιδιωτικών υπαλλήλων.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τα εκατοντάδες μέλη για την συμμετοχή στην εκδήλωση, αλλά και όλους όσοι συνέβαλλαν για να έχουμε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ειδικές ευχαριστίες απονέμουμε στο Διοικητή του ΠΓΝΠ κ. Θεόδωρο Πισιμίση, τα μέλη του ΔΣ και την Πρόεδρο του ΕΚΠ κα Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο αποκριάτικος χορός των Ιδιωτικών Υπαλλήλων καθιερώνεται πλέον, ως εναλλακτική επιλογή διασκέδασης, κεφιού και ξεγνοιασιάς για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, που έχουν ανάγκη έστω και για λίγο να βάλουν μια στιγμιαία παρένθεση στα προβλήματα που δημιουργεί σε όλους μας η οικονομική κρίση.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


 
Ανακοινώσεις & Δελτία Τύπου, Γενικού Ενδιαφέροντος, Νομός Αχαΐας