«Ποτέ την Κυριακή» και από τους Αργυροχρυσοχόους και Ωρολογοποιούς – Στο πλευρό του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

25 Μαρτίου 2017

Άλλος ένας φορέας επαγγελματιών του Ν. Αχαΐας “αδειάζει” το “παπικό κονκλάβιο” του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου. «Ποτέ την Κυριακή» και από τους Αργυροχρυσοχόους και Ωρολογοποιούς του Νομού Αχαΐας, που τάσσονται στο πλευρό του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων και Ωρολογοποιών Ν. Αχαΐας τονίζει τα εξής:

«Ο Σύλλογος διευκρινίζει ότι είναι απόλυτα σύμφωνος με την ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων που τάσσεται ενάντια σε οποιοδήποτε άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Πάγια θέση του Συλλόγου και ομόφωνα ψηφισμένη από το Διοικητικό μας Συμβούλιο μας είναι «Πότε άνοιγμα καταστημάτων την Κυριακή».  Μια απόφαση που τηρούμε απαρέγκλιτα 2 χρόνια τώρα, χωρίς ποτέ να εμπλακούμε σε αποφάσεις που έχουν γνώμονα την κομματικοποίηση. Θεωρούμε ότι όποιος έχει την επιθυμία να ψωνίσει, θα το κάνει τις υπόλοιπες 6 μέρες».

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο κλάδος των αργυροχρυσοχόων και ωρολογοποιών είναι ο κλάδος του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας κ. Ρώρρου, που απ’ ότι φαίνεται τον “αδειάζει” κανονικά.

Έχουμε πει ότι όσο οι μέρες περνούν τόσο θα εκτίθεται η ομαδούλα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, που έχει σοβαρότατες ευθύνες για τον μαρασμό του εμπορικού κόσμου, αφού πάντα προτάσσονταν τα δικά τους “μικροσυμφέροντα” έναντι των συμφερόντων εργαζομένων και εμπόρων του κλάδου.  


 
Γενικού Ενδιαφέροντος